NAVKIN Ruttoptimering & Fleet Management GPS System

Hur bra är Navkin ruttoptimering? Ja, ett företag som kör hem matkassar minskade antal fordon med 23%. Och dom använde redan ett ruttoptimeringsprogram. Så bra är Navkin Ruttoptimering.

Med NAVKIN Fleet Ruttoptimering tar du snabbt fram de optimala rutterna för dina distributionsbilar. Du lägger in de adresser som måste besökas för dagen och vilka bilar som är tillgängliga. NAVKIN Fleet Ruttoptimering fördelar adresserna och räknar ut vilka bilar som ska besöka vilka adresser. Vid sidan om betydande vinster i minskade körsträckor – normalt upp till 20 procent – investerar du även i en bättre miljö.

Kombinerar du Fleet Ruttoptimering med Fleet Management GPS system får du samtidigt en överblick på var dina fordon finns, du kan se den kvarvarande körtiden och om fordonen följt de rutter som planerats.

 

Navkin Fleet Management GPS System

Med NAVKIN GPS System kan du på ett smidigt och lätt sätt få en överblick på dina fordon utan krångliga programvaror och utbildningar. Du loggar enkelt in på en internetsida där mängder av möjligheter finns. T.ex. finns realtidspositionering, körjournal, serviceassistans och en kraftfull rapportgenerator som funktioner.

GPS system använder företag med fordon i verksamheten för att minska fordonskostnader och öka effektiviteten. Navkins GPS System är billigt. Räkna med mindre än 4% av fordonets driftkostnad. Att du minskar kostnaderna med flera tusenlappar i månaden, det är vi säkra på.